Är du sugen på att komma hit och testa min nya gunga ? Då är du välkommen söndagen den 13 maj.
Jag och min hustru Christina är nämligen med i ett trädgårdsprojekt som heter ”Mötesplats Trädgård”. Syftet är att öka trädgårdsturismen samt bilda nätverk mellan trädgårdsägare, plantskolor och andra intresserade. Allt för att öka trädgårdens attraktionsvärde och ge tips och inspiration.
Sammanlagt är ett 40-tal privata trädgårdar med i projektet. Det är allt från små radhustäppor till större herrgårdsparker.
Vi är med i projektet och öppnar alltså upp vår trädgård söndagen den 13 maj. Vi tycker att vi har en vårträdgård där gränsen kan vara lite flytande mellan det trädgårdsmässigt tuktade och det vilda.
Nyligen hängde jag upp två gungor på en gren i vår gamla lind. En gunga för vuxna och en för barn. ”Där sitter jag ofta och dinglar med benen….” Kommer du hit får du också prova gungan.
Under dagen kommer jag att visa en liten miniutställning med lite hönsbilder.
Jag kommer även att sälja lite plantor. Från frön har jag dragit upp ricinplantor som hos oss är ettåriga. Vidare har jag lite gullviveplantor, vårkrage och dagliljor som jag tänker sälja så länge mitt lilla lager räcker

Christina har en liten syateljé på hobbybasis och hon kommer att ha en del alster till försäljning.
Du är hjärtligt välkommen hit när som helst mellan Kl 10.00 och 17.00.

Här kan du se broschyren som finns framtagen för trädgårdsdagen. (vi har nr 29)