Jag har kommit på att det är mera klimatsmart att leva på sommaren än på vintern.
Därmed all respekt åt igelkottar, björnar och andra djur som går i ide och sover sig igenom hela vintern.
Jag håller just nu på och läser ”trettondedagspresentboken” ”Så sparar du pengar och hjälper miljön” och den är både intressant och tänkvärd.
Men risken är att jag inte får någon middag i dag. Glömde ta upp helgsteken igår. Och snabbtina i mikron är ju absolut inte klimatsmart. Jag lägger steken ovanpå braskaminen och så kanske det kan bli middag framåt kvällen. Det måste vara klimatsmart.

Kände att jag behövde lite sommarkänsla och letade bland mina sommarbilder. Från den 8 augusti hittade jag ett gäng som jag tog när jag och grabbarna tog båten ut till en liten ö i Vänern för att bada.
Just nu skulle jag inte ha något emot att sitta på ett berg. Med benen i sommarvarmt vatten. Och vicka på tårna…