Fröken Fluga valde att stanna kvar på sin blomsterstjälk. Hon flög alltså inte vidare till finalen i den norska bloggen Moseplassens tävling om vildängsblommor.
Men tack alla ni som röstat och gett uppmuntrande kommentarer, såväl här som indirekt på andra bloggar.
Men jag kommer sannolikt igen, det tror jag även Bente gör (det andra svenska bidraget i tävlingen). Och visst, det finns plats för fler på tokroliga fototävlingar. Fototävlingar är kul och Moseplassens är välarrangerad.
Här kan ni se de fem vackra bilderna som gick till final och vara med i den slutliga omröstningen.

Senare i dag kommer jag att lägga ut några bilder på Fuchsior, en blomma jag älskar och avgudar. Jag kanske lägger upp det som en liten tävling, där bara jag får vara med. (enklaste sättet att vinna – och förlora. Då kommer man ju både först och sist)

Trevlig söndag på er alla!